Álomszerű menyegző után szörnyű tragédiát élt át a menyasszony

esküvő ismétlés memóriazavar agyrázkódás autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justice és Jeremy évek óta éltek boldog párkapcsolatban, amikor elhatározták, hogy hivatalosan is összekötik az életüket. Ám a csodálatos esküvő után olyan szörnyűség következett, amelyre egyikük sem tudott felkészülni.

Justice és Jeremy 2014-ben fogadtak örök hűséget egymásnak, igazán mesebeli lakodalommal ünnepelték szerelmüket.

A nagy nap után néhány nappal az újdonsült feleség szörnyű autóbalesetet szenvedett, maga volt a csoda, hogy megúszta könyebb sérülésekkel és enyhe agyrázkódással.

Az első napokban alig emléőkezett valamire, de az orvosok megnyugtatták, hogy ez természetes, idővel minden emléke vissza fog térni.

Amikor férjével visszanézték az esküvői fotókat, a nő semmire nem emlékezett, a saját esküvőjének emlékét homály fedte.

A férj, hogy újra örömet csaljon a felesége arcára, elhatározta, hogy újra leszervezi az esküvőt és minden ugyanúgy fog megtörténni, ahogy az első alkalommal. A ruha, a dekor, az ételek, a zene egyezett. A feleség teljesen meghatódott és rendkívül hálás volt a szerelmének, hogy újra átélhette élete legfontosabb napját.

Justice-nek azóta szerencsére helyreállt a memóriája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.