A '90-es évek sztárja volt, így él most a híres színésznő

Forrás: Facebook -
színésznő Peremartoni Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így él most Peremartoni Krisztina: interjút adott a kilencvenes évek egyik leghíresebb magyar színésznője. 

Az 1979-es Égig érő fű című ifjúsági film kapcsán vált ismertté Peremartoni Krisztina, aki az ezredfordulón Amerikába költözött egy férfi miatt, akivel Kaliforniában kötötték össze az életüket.

"Két és fél évig tartott, mire eldöntöttük, hogy én költözöm ki Berkelybe. Azt mondta, mindenki magyarul beszél, nem akar hozzám költözni. Vettem a batyumat, a fiam itt maradt az apjánál, amíg le nem érettségizett. De közben persze látogattam. András is utazott hozzám, aztán utánam költözött tíz évre. Ott járt egyetemre, ott tanult meg angolul, az egész életét meghatározta az az időszak" - mesélte a hot! magazinnak.

Forrás: Facebook

A házassága azonban sajnos zátonyra futott, ezt követően pedig adja magát a kérdés: nem bánta-e meg, hogy elköltözött Magyarországról?

"Érdekes módon nagyon sokfelé vágytam a világban, de pont Amerikába nem... De ott nyílt meg számomra a világ, ha egy kis pénzt kerestem, akkor azt elutazgattam, ötvenhárom országban jártam, volt, ahol többször is " - mondta.

A 60 éves Jászai-Mari-díjas színésznő nemrég hazaköltözött, utazási fotóiból pedig kiállítása nyílt. Tervei között szerepel, hogy újból színpadra áll, ha megszűnt a koronavírus okozta pandémia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.