halálos fenyegetés Geri Halliwell barátság David Copeland George Michael
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20 éven keresztül tartotta titokban a Spice Girl egykori énekesnője, Geri Halliwell, hogy halálos fenyegetést kapott egy pokolgépes londoni merénylőtől, nem is akárki miatt. 

A Spice Girls egykori énekesnője, Geri Halliwell meglepő titkot árult el: 20 évvel ezelőtt George Michael miatt kapott halálos fenyegetést egy David Copeland nevű férfitől, akinek a nevéhez három robbantásos merénylet is köthető - írja a Blikk.

George Michael és Geri Halliwell jó barátságot ápolt egymással Forrás: Getty Images/2001 Getty Images/John Rogers

Az elvetemült terrorista 2000-ben akarta megölni az énekesnőt, a BRIT Awards díjátadó gálán azért, mert olyan emberekkel is barátságot ápolt, akik a saját nemük iránt mutattak érdeklődést.

"Azzal fenyegetett, golyót repít belém. Mélységes gyűlöletet váltott ki belőle, hogy szeretek olyan emberekkel lógni, akik a saját nemükhöz vonzódnak. Mondanom sem kell, mennyire dühítette, hogy George Michaellel milyen jó barátságot ápoltam. Utált engem ezért. Csak azért is színpadra léptem, nem törődve a zaklatással"

- mondta a The Sunnak Geri.

Geri azért döntött úgy, hogy színpadra áll, mert akkor az volt az első önálló fellépése a Spice Girls nélkül.

A férfit később elfogták és a korábbi robbantásai miatt életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.