Könyörtelen lelki terror és erőszak: Shia LaBeouf kis híján megölte barátnőjét

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Paul Archuleta -
FKA Twigs bántalmazás Shia LaBeouf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shia LaBeouf nagy bajban van. Már nem ez az első eset, hogy barátnőjét bántalmazta súlyosan. Pár évvez ezelőtt Mia Goth-ot verte meg, most pedig FKA twigs jelentette fel a kegyetlen bánásmódért.

A brit popsztár, FKA twigs feljelentette a rendőrségen és a bíróságon is beperelte a világhírű színészt miután a Transformers-filmek sztárja a kapcsolatuk ideje alatt rendszeresen bántalmazta, szexuálisan molesztálta, sőt még nemi betegséggel is megfertőzte - írja a Ripost.

FKA Twigs Forrás: AFP/Frazer Harrison

Az énekesnő részletesen beszámolt a színész könyörtelen tetteiről, mint például, hogy a szakításuk előtt néhány hónappal Shia mindkettejüket meg akarta ölni azzal, hogy a száguldó autójukkal belehajt valamibe, ha Twigs nem mondja azt, szerelmes belé.

Sőt, többször ébredt arra, hogy párja fojtogatja az éjszaka közepén. Miután a színész elaludt az énekesnő sosem mert mozogni a házban, mert a színész csőretöltött pisztolyt tart a párnája mellett, és Twigs attól tartott, hogy az álmából felriadó Shia betörőnek nézné és lelőné.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.