Borzalmas dolog történt vele: ezért kerüli a rajongóit Cher

Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Ethan Miller -
gyilkosság rajongó Cher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig még soha sem beszélt róla: Cher elárulta, hogy jó pár évvel ezelőtt megpróbáltak végezni vele.

A legendás énekesnő legújabb interjújában beszélt arról, hogy miért igyekszik elkerülni koncertjei után a rajongóit. A 74 éves díva egyenesen retteg a tömegtől, mert nem tudja eldönteni, hogy valaki autogramot szeretne tőle, vagy éppenséggel meg akarja ölni. A félelmét gondolhatnánk betegesnek, de sajnos nem erről van szó - írja a Ripost.

Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Ethan Miller

Cher 1982-ben szerepelt az első színházi darabjában a Broadway-n. Az egyik előadás után éppen hazafelé sétált, amikor egy férfi lépett oda hozzá. Az énekesnő megállt, hiszen azt hitte, a férfi gratulálni akar neki, de az ezzel szemben megragadta a karját, hátracsavarta, és bevonszolta egy sikátorba. Ezek után pedig közölte vele, hogy megöli. A sztár élete egy pillanaton múlt, szerencséjére két igazi rajongó néhány méterről végignézte mindezt és odarohantak segíteni. A támadó ekkor elfutott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.