Hat hónapig titkolta terhességét a műsorvezető – Fotó

műsorvezető Laura Whitmore terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laura Whitmore műsorvezető egészen a hatodik hónapig titkolta, hogy állapotos. Most pedig egy fehérneműs képpel hozta a világ tudtára, hogy babát vár.

Első babáját várja új férjétől Laura Whitmore műsorvezető. Csakhogy a sztár sokáig titkolta, hogy terhes, ugyanis amikor a napokban fehérneműben mutatta meg magát már a hatodik hónapban járt. A 35 éves sztár egy szexi fekete csipkebugyiban és melltartóban közölte az örömhírt, de egy farmer kabátot azért magára kapott. Tette mindezt egy magazinfotózás szünetében.

"Majdnem hat hónapot töltöttem a testem elrejtésével (illetve, hogy őszinte legyek, tulajdonképpen több mint 30 évet)" – mondta a műsorvezető.
Amikor a teste elkezdett megváltozni, úgy érezte meg kell védenie a babát, ezért várt eddig a bejelentéssel - írta a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.