Áram és fűtés nélkül él a magyar énekes alkoholfüggő édesapja

Forrás: Jolly / Instagram -
víz áram alkohol Jolly édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagykátán, a település szélén egy kis vályogházban él Tarcsi Sándor, Jolly édesapja. Alkalmi munkákból tartja el magát, egy korábbi balesetete és alkoholfüggősége miatt kisiklott az élete. Se fűtés, se áram nincsen már az otthonában - írja a Ripost.

A lap munkatársa felkereste Jolly édesapját, hogy az énekeshez fűződő viszonyáról kérdezze:
"Az idejét sem tudom, mikor láttam Jollyt utoljára. Megvan annak már egy éve is. Nem látogat engem, de nem neheztelek rá, hiszen tudom, hogy haragszik, amiért iszom. Persze jól jönne a segítsége, hiszen valóban nincs már se villanyom, se fűtésem a kisházamban. (...) Bárcsak meglátogatna a fiam! Nagyon szeretném, ha legalább karácsonykor eljönne! Ha ezt megteszi, ígérem, újra elvonóra megyek és leteszem az italt. Minden áldott nap eszembe jut a fiam, és ha csak tehetem, meghallgatom a dalait is. Ha hallom énekelni, elsírom magam, mert annyira hiányzik nekem. Ha beszélnek vele, mondják meg, hogy millió puszit küldök neki!" - mondta könnyeivel küszködve Sanyi bácsi.

Jolly Forrás: Jolly / Instagram


A lap megkereste a mulatós sztárt is, aki indulatosan reagált: "Nem értem ezt az egészet! Szerintem ezt nem a médián keresztül kell intéznünk. Apám tudja a számomat, bármikor felveheti velem a kapcsolatot!" - mondta Jolly, majd bontotta a vonalat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.