Nagykátán, a település szélén egy kis vályogházban él Tarcsi Sándor, Jolly édesapja. Alkalmi munkákból tartja el magát, egy korábbi balesetete és alkoholfüggősége miatt kisiklott az élete. Se fűtés, se áram nincsen már az otthonában - írja a Ripost.A lap munkatársa felkereste Jolly édesapját, hogy az énekeshez fűződő viszonyáról kérdezze:
"Az idejét sem tudom, mikor láttam Jollyt utoljára. Megvan annak már egy éve is. Nem látogat engem, de nem neheztelek rá, hiszen tudom, hogy haragszik, amiért iszom. Persze jól jönne a segítsége, hiszen valóban nincs már se villanyom, se fűtésem a kisházamban. (...) Bárcsak meglátogatna a fiam! Nagyon szeretném, ha legalább karácsonykor eljönne! Ha ezt megteszi, ígérem, újra elvonóra megyek és leteszem az italt. Minden áldott nap eszembe jut a fiam, és ha csak tehetem, meghallgatom a dalait is. Ha hallom énekelni, elsírom magam, mert annyira hiányzik nekem. Ha beszélnek vele, mondják meg, hogy millió puszit küldök neki!" - mondta könnyeivel küszködve Sanyi bácsi.

JollyForrás: Jolly / Instagram


A lap megkereste a mulatós sztárt is, aki indulatosan reagált: "Nem értem ezt az egészet! Szerintem ezt nem a médián keresztül kell intéznünk. Apám tudja a számomat, bármikor felveheti velem a kapcsolatot!" - mondta Jolly, majd bontotta a vonalat.