Csúnyán nekimentek a rajongók Károlynak és Kamillának - Fotó

Károly herceg támadás karácsonyi fotó Kamilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hagyományokhoz híven idén is elkészültek a brit király család tagjainak karácsony fotói, amelyekkel a rajongóknak kívánnak kellemes ünnepeket. Károly herceg és Kamilla hercegné fotói azonban nem arattak akkora sikert, sőt, durva kommentek érkeztek a közösségi oldalra feltett kép alá. 

Amióta az emberek a Netflixen futó, A korona című sorozat keretein belül beleláthatnak a brit királyi család életébe, Károly herceget és Kamillát egyre kevésbé szívlelik.

Ezt bizonyítja az is, hogy a hercegi pár karácsonyi fotójához, durva sértéseket és támadásokat tartalmazó kommentek érkeztek, amelyeket a kommunikációs csapat alig győz letörölni.

A rajongók azt hiszik, hogy a sorozatnak köszönhetően pontosan tudják, mi történt Diana, Károly és Kamilla szerelmi háromszögében és ez feljogosítja őket arra, hogy trágár stílusban pocskondiázzák a hercegi párt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.