Berki Mazsi elpirul, ha a férje mások előtt fogdossa őt - Fotó

házasság Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és felesége, Berki Mazsi idén karácsonykor elutaztak.

Mazsi már több fotót is posztolt az álomnyaralásról, egyik fotójuk mellé meglepő vallomást is csatolt.

Férfiak... nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de az én Férjem imád hozzám érni amit igazából imádok is nagyon, de mikor a cickóm meg a popsim fogja meg mások előtt akkor még a mai napig elpirulok ☺️ azt mondja mindig : ,,az enyém nem?" ❤️ #couplegoals #szeretem #szerelmesvagyok #boldogvagyok #myotherhalf

A kommentelők nem hagyták szó nélkül Mazsi cicifogdosós fotóját, még Lakatos Márk is hozzászólt Berki feleségének forró bejegyzéséhez.

"Draga @berkimazsi az, hogy mennyire az övé, az rajtad múlik. Te a tulajdonának tartod magad? Rendelkezik feletted? Vagy Te egy szabad, önálló nő vagy, aki megengedi a Gorilla férjének, hogy fogdossa nyilvánosan, mert jó Neked, élvezed és nem szégyenkezel....ha elpirulsz, akkor nem frankó a dolog, mert úgy érzed ez nem fér bele a Te kötelező társadalmi szerepeddel. Szóval, vagy szabadulj fel a gátlasaid alól vagy tanítsd meg a Majom Királynak, hogy hol a helye. Én itt Zanzibárban minden férfinek elmondom, hogy mit szabad és mit nem....és elég tanulékonyak"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.