Kiderült: így békült 9 év után Bangó Margit és lánya

békülés karácsony Bangó Margit koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudni lehetett, hogy a Kossuth-díjas énekesnő és lánya, Marika kapcsolata nem felhőtlen. A viták miatt alig tartották a kapcsolatot. Idén azonban megtört a jég. Marika büszkén és boldogan osztotta meg, hogy kilenc év óta először ünnepelték együtt a karácsonyt édesanyjával, ami egyben azt is jelenti, hogy szent a béke. Most pedig azt is elárulta, miképp történt a békülés.

Bangó Margit korábbi férje, Elemér jó pár évvel ezelőtt szeretett bele a nevelt lányába, Marikába, akitől minden családtagja elfordult. Anya és lánya sokáig nem volt hajlandó szóba állni egymással, de idén karácsonykor minden megváltozott.

„Anyu kezdeményezte a békülést, mégpedig úgy, hogy a kisebbik lányunkat, Mónit felhívta. Olyan dolgokat mondott neki, ami után azonnal beszélni akartam vele. Végül mindketten sírtunk, bocsánatot kértünk egymástól, ha valaha is bántottuk volna egymást. A szentestét már együtt töltöttük, énekelve toppantunk be hozzá" – kezdte a Ripostnak Marika, aki szerint a koronavírus-járványnak köszönhetik a békülést.

„Ebben a nehéz időszakban sokan mindent átértékelnek, és ez alól mi sem vagyunk kivételek. Az igazság azonban az, hogy már sokkal korábban le kellett volna ülnünk beszélgetni, hiszen mélyen legbelül mindig is nagyon szerettük egymást."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.