Meghitt képet posztolt az ágyból Keresztes Ildikó - Fotó

kutya Keresztes Ildikó állattartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó szívhez szóló sorokkal mesélt házi kedvencéről, illetve arról, hogy milyen felelősséggel jár az állattartás. 

"(...) A tárgyak pótolhatóak, a szőnyeg kipucolható, a ruhám kimosható. Nem pótolható viszont az a csillogó szempár, aki annyira örül nekem, amikor hazaérek, hogy majd szétesik ugrálás közben. Teljesen mindegy, hogy 5 percre vagy 5 órára mentem el. Nem pótolható az ő ragaszkodása és a feltétel nélküli szeretete sem. A pillanatok, amikor rossz kedvem van, de ő jön, és bökdös a hideg orrával, vagy az arcomba tolja a játékát.

Észre sem veszed, és az évek elrepülnek. Ősz lesz a pofija, lassul a mozgása, és a valaha csillogó szempárból eltűnik majd a fény. Már nem vágyik majd arra, hogy hosszú sétákat tegyünk és vég nélkül labdázzunk. Inkább csak mellettem szeretne lenni és pihenni. Egyre többet fogunk járni orvoshoz, újra takarítani fogom a "baleseteket" és rettegni fogok, hogy mikor megy el" - írja a posztjában a híres színésznő, kinek sorai szélsebesen terjednek a neten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.