Óriási hibát vétettek az örökbefogadó szülők: csak 17 évvel később derült ki, mit tettek

örökbefogadás tévedés hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa történetet elevenítettek fel a TikTokon a 2020-as év utolsó napján. A sztori egy örökbefogadott fiúról és szüleiről szól...

December 31-én került fel a videó a TikTokra, amiben a felhasználó egy bizarr örökbefogadási történetet mesélt el, amit eredetileg a Reddit nevű oldalon közöltek. A sztori főszereplője egy hétköznapi házaspár, akik egy ázsiai gyökerekkel rendelkező kisfiút fogadtak örökbe még csecsemőként. Amikor a fiú nyolchónapos volt, a szülei úgy döntöttek, megpróbálják összehozni gyermeküket "gyökereivel", ezért például összebarátkoztak a helyi kínai közösség több tagjával is -írja a Bors.

Ahogy a fiú cseperedett, egyre többet ismertettek meg vele szülőföldjéből, elutaztak Kínába, és a gyerek még mandarinul is megtanult. Amikor a fiú 17 éves lett, a nevelőszülei óriási tévedésre bukkantak a gyerek születési anyakönyvi kivonatában.

Kiderült, hogy eredeti szüleinek a családneve Park és Kim volt, azaz a fiú egyáltalán nem kínai, hanem koreai származású.

Összességében a 17 éves srác jól járt, hiszen tökéletesen elsajátította a mandarin nyelvet, a szülei pedig csak azt szerették volna, ha a fiú megismeri a valódi gyökereit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.