Visszatér Kovács Áron és Kisó, itt lesznek hallhatóak

Kisó visszatérés Kovács Áron Sláger FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Áron és Kisó egy igazán összeszokott páros, több, mint egy évtizede dolgoznak együtt. A rajongóknak nem kell sokáig nélkülözniük őt, ugyanis nemsokára 95.8 frekvencián lesznek hallhatóak.

A két műsorvezető, Kisó és Kovács Áron hat évig vezette a népszerű Class 40 slágerlistát, majd a 95.8 frekvenciára, az akkori Rock FM-re váltottak, ahonnan néhány évvel ezelőtt fájó búcsút vettek.

Azonban a rajongók legnagyobb örömére nemsokára a Sláger FM csapatában hallhatjuk őket - írja a Blikk.

Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea

"Nagyon örülünk, hogy újra együtt vezethetjük a Slágerlistát, a mai napig sokan emlegetik az általunk vezetett TOP40-t. Már félszavakból is megértjük egymást Kisóval, igaz, annak idején, mikor először találkoztunk volt egy nézése.

Forrás: Instagram/Kiss Orsolya

Azóta eltelt több, mint 15 év, összecsiszolódtunk és most újra pörgetjük – na, és persze, kommentáljuk is – a toplista slágereit" - mondta boldogan Kovács Áron.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.