Szívszorító vallomást tett Zalatnay örökbefogadott lánya, Niki: "Fogalmam sincs, mi az eredeti vezetéknevem"

Zalatnay Sarolta örökbefogadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, Zalatnay Saroltának Nikolett nem a vérszerinti gyereke. A lány most arról beszélt, mennyire hálás, hogy örökbefogadták, és azt is elmondta, van két testvére. 

"Fogalmam sincs, mi az eredeti vezetéknevem" - nyilatkozta a Bestnek Niki. Hozzátette, megtudta, hogy van két testvére, de nem tartja velük a kapcsolatot.

"Annyit tudok, hogy anya és apa többször jött hozzám látogatóba. Sokszor egy olyan szobából figyeltek, ahonnan csak ők láthattak engem. Hat-hét gyerekkel voltam ott együtt, az igazgató hölgy pedig mondta anyának: 'Sarolta, nézze meg ezt a kislányt! Harmadik napja sír a sarokban, hogy ő senkinek nem kell' Ez meghatotta. Állítólag hasonlítottam a világhírű színésznőre, Romy Shneiderre. Ez a két dolog pecsételte meg a sorsom" – mondta el Nikolett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.