Vasvillát állítottak a férfi fejébe - agysérülést és végtagbénulást szenvedett

Forrás: Shutterstock -
balhé agysérülés bénulás veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2019 augusztusában tört ki Ráckevén a veszekedés, amelyben több család rontott egymásnak. A véres összecsapás brutálisan elfajult: hamarosan 20 embernek kell bíróság elé állnia.

2019 augusztusában két ráckevei család és egy harmadik, szintén a Pest megyei településen lakó dinasztia tagjai között fajult el annyira a vita, hogy három lövés is eldördült -írja a Bors. Nem sokkal később különböző eszközökkel felszerelve támadtak egymásra, az egyik férfinek egy vasvillát állítottak a fejébe. A sértett agysérülést, és a jobb végtagok részleges bénulásával járó nyílt koponyatörést szenvedett.

A vasvillás vádlottat és további 19 embert emberölés kísérletével és más bűncselekményekkel vádolnak, a Budapest Környéki Törvényszéken kedden és csütörtökön tartanak tárgyalásokat az ügyben.

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.