Az ausztrál hatóságok megdöbbentő módszert javasoltak a lakosoknak a szexuális vágyaik kielégítésére. A járvány miatt ugyanis célszerű az új partnerekkel a szex esetében is megtartani a másfél méteres távolságot.

Nehéz helyzetben van az a járvány idején, akinek nincs partnere, hiszen a szexuális vágyat nem lehet elnyomni. Ám most veszélyes lehet idegenekkel érintkezni.

Az ausztrál hatóságok erre egy elég bizarr módszert javasoltak a lakosságnak. Szerintük ugyanis úgy kellene szexelni, hogy a két fél megtartja a másfél méteres távolságot. Ez pedig úgy lehetséges, hogy egymás társaságában csupán önkielégítést végeznek, de nem történik meg az aktus közöttük, természetesen a maszk viselése is javasolt közben.

A fotó illusztráció.Forrás: Shutterstock

A lakosok teljesen kiakadtak a bizarr szextanács hallatán, ugyanis ezt nem viccnek szánta a Új Dél Wales-i egészségügyi hatóság - írta a Ripost.
Valószínűleg nem lesz túl népszerű az ötlet, hiszen nem biztos, hogy sokan vállalnák, hogy maszturbáljanak egy idegen előtt, ezt talán mindenki inkább megteszi egyedül, vagy pedig egy olyan partnerrel, akit már jól ismer.