Szex közben felesége nevén szólította szeretőjét a 30 éves férfi, amiből olyan vita kerekedett, hogy a kétgyermekes édesapa brutális módon végzett a fiatal nővel.

A házas ember és kétgyermekes édesapa, Abdulselam Gunay évek óta csalta feleségét szeretőjével, Didem Menguval. Azonban 2019 decemberében Isztambulban végzetes fordulatot vett a kapcsolatuk. 

A férfi szex közben a felesége nevén szólította a nőt, mire ő veszekedni kezdett, erre pedig a hűtlen férj úgy reagált, hogy fejbe vágta egy térkővel és függönyzsinórral megfojtotta.

"Este találkoztunk, megittunk pár italt és szexeltünk. Amikor elkezdtünk veszekedni, nagyon dühös lettem és egy térkővel fejbe vertem. Amikor láttam, hogy meghalt, beültem az autójába és elhajtottam. Később azonban visszamentem a lakásba. A holttestét egy bőröndbe tettem, a telefonját pedig magamnál tartottam" - nyilatkozta a bíróságon a férfi.

Az elhunyt nő édesanyja képtelen felfogni a történteket.

"Először fejbe verte egy térkővel, majd megfojtotta. Milyen harag ez? Mit tehetett az én gyermekem, hogy kiérdemelte ezt a szörnyű halált?" - olvashatóak a The Sun magazinban az édesanya szavai.

A férfit most ítélték el, életfogytiglani börtönt kapott.