A nehéz időszakban a szerelme a támasza Vajna Timinek: Zoltán mindenben mellette áll - Fotó

Zoltán szerelem támasz Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímea számára nem volt egyszerű a tavalyi év, idén pedig még keményebb évre számíthat. Szerencsére szerelme, Zoltán mellett azonban a nehéz időszakban is vigaszt talál.

Sokan irigykedve nézik Andy Vajna özvegyének, Vajna Timinek a fotóit, amelyeket a közösségi oldalára tölt fel. A fiatal szépség rengeteg gyönyörű helyre jutott már el, ami miatt a követői azt gondolják, hogy egész évben csak utazgat és pihen. Timi egyik ismerőse szerint azonban ez koránt sincs így, nehéz időszakon megy keresztül az üzletasszony.

"Sokan csak a gyönyörű képeket látják, amiket az utazásaikról oszt meg Timi az Instagramon, és sok kommentelőt irigységgel és rosszindulattal tölt el a luxus és a fényűzés látványa. Pedig ennél sokkal árnyaltabb a kép, Vajna örököseként is sokkal komplikáltabb az élete, mint azt a legtöbben gondolnák" - mesélte a Blikknek az ismerős.

"A harc az örökségért folytatódik, Timi még mindig nem rendelkezik a pénze felett, hosszú tárgyalások várnak még rá Amerikában.

Szerencse, hogy Zoli mellette van, aki kitartásának és igaz szerelmének köszönheti, hogy hosszú idő után társként is Timi szívéhez tudott férkőzni. Biztos vagyok benne, ahogy eddig, a jövőben is támasza lesz Timinek"

- fogalmazott az ismerős.

A kommentelők azonban nehezen hiszik el, hogy az özvegy nehéz időszakon megy keresztül, miközben folyamatosan utazgat párjával. Timi egyik követőjének hosszan reagált a vádakra közösségi oldalán.

"Most január 20-án lesz 2 éve, hogy az angyalokhoz költözött. Az iránta érzett szeretetem soha nem fog elmúlni és mindig gondolok rá, senki se tudja a helyét a szívemben elfoglalni. Egy évig depresszióba estem és tisztelettel gyászoltam, illetve gyászolom a mai napig, az egyik legjobb barátom segített ki belőle, aki szintén imádta és tisztelte Andyt.

Mindenkinek egy élete van és muszáj továbblépni, különben öngyilkos lesz... Az Instagram nem mutatja a belső érzésünket és fájdalmunkat, az csak egy kirakat"

- írta Timi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.