A 22 éves Lindsay Capuano vallásosnak tartja magát, ám szerinte ez nem akadály abban, hogy az OnlyFans-on keresse meg a kenyérre valót pucér fotóival.

Minden este imádkozik a vallásos 22 éves connecticuti lány. Pedig Lindsay Capuano erotikus munkából él, az OnlyFans nevű oldalon árulja pikáns fotóit. Ám úgy véli, Isten ezért nem fog megharagudni rá.

A több mint kétmilliós Insta-táborral rendelkező lány vallásos neveltetést kapott, minden vasárnap misére ment a szüleivel, és katolikus iskolába járt. A vallás a mai napig az élete része, de ez nem gátolja meg abban, hogy félmeztelen fotóit árulja, mégpedig nem kevés pénzért.

A fotó illsztráció.Forrás: Shutterstock

„A vallásom soha nem zavart és nem akadályozott meg abban, hogy bármit megtegyek, amit meg akartam tenni" – mondja Lindsay.

Mielőtt a lány átnyergelt az erotika világába, egy katolikus óvodában dolgozott. Ám most valamivel többet keres, konkrétan havi 200 000 dollárt - írta meg a Daily Star.

„Valójában szerettem a munkám, imádtam együtt lenni a gyerekekkel. De amikor a dolgok tavaly nyáron elkezdtek igazán beindulni az Instagramon és a Snapchaten, akkor nem volt értelme visszamenni" – vallotta be Lindsay.

A lány pályaválasztását egyébként a szülei sem ítélték el, amiért a Lindsay nagyon szerencsésnek érzi magát.
"A szüleim támogatnak, bármit is csinálok. Mindig ilyenek voltak. Olyan büszkék rám, hogy minden alkalommal megünnepeljük, amikor újabb egymillió követőt érek el az Instagramon"