A 37 éves volt börtönőr, Ivanhoe de Oliveira Lima brutális kegyetlenséggel meggyilkolta nála 20 évvel fiatalabb kedvesét, majd levágta a fejét és azt a lány szüleinek kertjébe dobta. Ezt követően, mintha mi sem történt volna a barátaival elment egy focimeccsre iszogatni. 

Az egykor börtönőrként dolgozó férfi, Ivanhoe de Oliveira Lima 3 éve élet párkapcsolatban a nála 20 évvel fiatalabb tinédzser lánnyal, Larissa Aurelia da Costa Silvával, az elmúlt két évben egy fedél alatt is éltek. 

Ivanhoe-t egyébként korábban azért rúgták ki a munkahelyéről, mert plusz pénzért különféle dolgokat csempészett be a raboknak a börtönbe.

A férfi és a fiatal lány kapcsolatát az erőszak és az agresszió jellemezte (A kép illusztráció)Forrás: Thinkstock

A férfi korábban már többször fenyegetőzött azzal, hogyha bántani fogja lányt.

"Azt ígérte, hogyha legközelebb felidegesíti őt Larissa, akkor hazahozza a fejét az anyjának" - olvasható az egyik ismerős vallomása a The Sunban

A férfi be is váltotta az ígéretét. Halálra szúrta 17 éves tinédzser párját, majd levágta a fejét és azt a lány szüleinek kertjébe dobta. Aztán, mintha semmi nem történt volna elment egy focimeccsre a barátaival iszogatni.

A lány többi testrészét a rendőrség megtalálta a gyilkos lakásán, ahol egyébként mindent vér borított. A volt börtönőrt a rendőrség a focimeccsen kapta el, ahol rögtön beismerte súlyos tettét.

"Sose hittük, hogy ilyen megtörténhet a családunkkal. Azóta sem térünk magunkhoz" - mesélte a meggyilkolt lány mostohatestvére.

A férfi a beismerő vallomása óta egyetlen szót sem beszélt az ügyről a hatóságoknak, de azt ígérte, hogy a bíróságon biztosan megered a nyelve.