Alyssa Gutierrez 22 évesen egy 56 éves férfiba szerelmes, aki még a szüleinél is idősebb. A fiatal fodrász szerint ez cseppet sem meglepő, mivel mindig is az idősebb férfiakért volt oda.

A 22 éves Alyssa Gutierrez mindössze 20 éves volt, amikor egy sugar daddy oldalon megismerkedett a nála 34 évvel idősebb férfival, Peterrel. 

A lány azért regisztrált az oldalra, mert mindenképpen egy idősebb pasit szeretett volna megfogni magának, valakit, aki elkényezteti őt és a tenyerén hordozza. De hozzátette, őt nem a pénz érdekli - írja a Daily Star.

"Mindig is vonzódtam az idősebb férfiakhoz. Őrültségnek hangzik, de már kicsi koromban is bele voltam esve az apukám vagy az idősebb testvérem barátaiba" - magyarázza a fodrász.

Alyssa és Peter, aki profi szerencsjátékos, három éve élnek boldog párkapcsolatban.

"15 évig voltam házas, 2010-ben váltam el. Alyssa teljesen megbabonázott, amikor első alkalommal találkoztunk. Ő egy nagyon kedves ember, aki a többi lánnyal ellentétben nem a vagyonom miatt van velem" - nyilatkozta az 56 éves férfi.

A szerelmeseket az sem zavarja, hogy Peter idősebb a lány szüleinél, valamint Alyssa Peter lányával egyidős.

"Peter idősebb, mint a szüleim. Másfél évvel ezelőtt elmondtama családomnak, hogy kivel élek együtt és szerencsére elfogadták őt" - mesélte Alyssa, aki bár keveset találkozik Peter gyerekeivel, úgy érzi, kedvesek vele és áldásukat adták az apjukkal való kapcsolatára.

Alyssa szerint azért működik ilyen jól a kapcsolatuk, mert Peter tudja mire van szüksége és hogyan halmozza el szeretettel a hálószobában és azon kívül is.

"Az kétségtelen, hogy őrült jó vele a szex. Tökéletes anélkül, hogy bármit kellene mondanom, kitalálja minden gondolatomat" - mesélte büszkén a lány.