Elképesztő átalakulás! 90 kilótól szabadult meg a 36 éves nő: élő Barbie baba lett belőle - Fotó

Barbie baba fogyás 90 kiló életmódváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas átalakuláson ment keresztül a 36 éves Kayla, akinek nem mindennapi története bárki számára hatalmas erőt és inspirációt adhat. 

Kayla története mostanra az egész világot bejárta, mivel elképesztő, amin keresztül ment az elmúlt időszakban. A 36 éves nő 154 kilót nyomott, amikor eldöntötte, hogy véget vet addig életvitelének és változtatni fog az életmódján. A legnagyobb löketet az adta neki, amikor már a repülőgépen két helyet elfoglalva sem fért el az üléseken és képtelen volt becsatolni a biztonsági övet, ekkor érezte, hogy ebből elég volt.

Először eltávolíttatta a gyomra 80 %-át, átalakította az étrendjét és fokozatosan a testmozgást is beépítette az életébe. Az óriási kitartásnak köszönhetően 90 kilótól szabadult meg és úgy fest, mint egy Barbie baba.

"Nem csak diétáztam. Száműztem a gyorsétermi kajákat, a szénhidrátot, a cukrot és minden nap edzek. Megváltozott az életem"

- mondta a Daily Mailnek.

Kayla egyre nagyobb népszerűségnek örvend a közösségi oldalán, ahol rengeteg előtte-utána fotót oszt meg magáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.