Botrány! Soha nem hallott titkokat árul el Meghan hercegné testvére

Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo -
királyi család Meghan Markle Meghan hercegné botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban jelenik meg Samantha Markle „Egy törtető hercegnő naplója" című botránykönyve, melyben kiteregeti a szennyest féltestvéréről, Meghan hercegnéről és a királyi családról. A könyv szerint a valóság néha furcsább, mint a legelképesztőbb kitalációk – adta hírül a Mirror.

A két testvér évek óta nem látta egymást, ennek ellenére Samatha 272 oldalos könyvet írt a családját érintő sérelmekről. A könyven olyan fejezetcímek lesznek, mint pl. „Így kezdte Markle", "Amikor nagymama kimondta az N betűs szót", „Ezen a megdöbbenne a királynő" és a „A Nagy Őt rossz úton keresve".

Meghan Markle saját családja támadja Forrás: Getty Images/Max Mumby/Indigo

Az 56 éves Samantha egyik legnagyobb fájdalma, hogy édesapja, aki szívrohamot kapott a frigy előtt, nem tudott részt venni a hercegi esküvőn.

Meghan Markle és édesapja kapcsolata évek óta nem felhőtlen, mivel a férfi folyamatosan hasznot akar húzni világhíres lánya sikeréből. Legutóbb azt találta ki, hogy dokumentumfilmet készít a hercegné gyerekkoráról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.