Hoppá! Ebben a szakmában is kiválóan helytállna Zsidró Tamás

Juhász Attila Zsidró Tamás modellkedés mesterfodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsidró Tamást tehetséges és roppant népszerű mesterfodrászként ismeri az ország, azonban nemrég kiderült, hogy jó pár évvel ezelőtt más szakmában is remekelt.

Mint ahogyan sokan mások, Zsidró Tamás is többféle dologba belekóstolt fiatal korában. A fodrász karrierje elején járt, amikor volt lehetősége egy másik szakmában is kipróbálnia magát.

A nyolcvanas években Tamás és Juhász Attila fotóművész nagyon sokat dolgoztak együtt. Az egyik közös munka során Zsidró nemcsak a lányok haját csinálta meg, hanem ő maga is modellt állt Attilának.

"Sokakat kellett eltanácsolnom egy-egy reklámfotózáson, Tamás viszont kapóra jött, mert rendkívül jól mutatott a kamera előtt. Ugyan nem volt rutinja, de hamar ráérzett az ízére, és

ma is úgy gondolom, elképesztő tehetség lapult benne modellként is, s fényes karrier várt volna rá, ha azt az utat választja"

- mondta Juhász Attila fotóművész a Borsnak.

Az is kiderült, hogy a mesterfodrász néha ma már jól ismert színészek helyett is modellt állt fotózásokon.

"Attila nagyon komoly munkákat vitt, ő készítette például a Levi's naptár első magyarországi fotózását.

Kicsit be voltam tojva, de azért élveztem. Viszont azt már az első alkalommal éreztem, hogy nem lenne türelmem ehhez a szakmához"

- vallotta be Zsidró.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.