Kómában van és mindkét kezét amputálni kellett annak a négygyermekes anyának, akit megharapott a kutyája

édesanya kóma vérmérgezés kutyaharapás amputálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy apró kutyaharapás miatt le kellett amputálni egy négygyermekes édesanya mindkét karját, jelenleg kómában fekszik. 

A négygyermekes édesanyát,

Michelle Ellist január 16-án harapta meg a család kutyája, amikor vissza akarta tenni a házi kedvencet a ketrecébe. A kezén pusztán egy apró seb volt látható, azonban napokon belül egyre súlyosabb lett a nő állapota. Kiderült, hogy vérmérgezést kapott és jelenleg is kómában fekszik az angliai Plymouth egyik kórházában

- írja a The Sun.

"A veséi leálltak, de hogy milyen károsodásokat szenvedett az egyelőre bizonytalan" - mesélte az édesanya nővére.

A kép illusztráció Thinkstock

A testvér szerint az édesanya egyelőre azzal sincs tisztában, hogy elveszítette mindkét karját. A protézisek darabja ráadásul 32 ezer fontba, azaz közel 13 millió forintba kerül majd, amit öt évente cserélni is kell. Ezért is szervezett gyűjtés a család a GoFundMe nevű oldalon.

"A gyűjtés célja, hogy a rehabilitációt és az egyéb felmerült költségeket fedezze" - mondta Michelle 24 éves lánya, Keana, aki hozzátette, hogy édesanyja sebe körülbelül akkora volt, mint egy cigaretta okozta égési sérülés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.