127 kilót fogyott, majd megereszkedett bőre miatt öngyilkos akart lenni ez a nő

Forrás: Shutterstock -
depresszió fogyás öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 41 éves Emma Sealey 127 kilót fogyott 19 hónap alatt. Először még boldoggá tette a fogyás, de nem sokra rá már depresszióval és evési zavarokkal küzdött – adta hírül a The Sun.

2011-ben orvosai figyelmeztették a fiatal nőt, ha nem fogy le, az végzetes lehet. 19 hónappal később Emma 127 kilóval volt könnyebb, viszont hamarosan mentális betegség kezdte gyötörni.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

Emma depresszióval küszködött, elkezdett inni és bulémiás lett. Akkoriban kezdődött, hogy kárt is tett magában. A legdurvább az volt, amikor egy késsel akarta levágni megereszkedett bőrét, mert nem voltak hajlandóak megműteni.

Ha senki nem fog segíteni, én fogom levágni magamnak" – mondta barátjának, miközben egy konyhai kést szorított a hasa felé.

Egy este aztán, amikor ittasan ült az ablak mellett, úgy érezte, hogy kész leugrani. Azt érezte, senki sem szereti őt. Szerencsére párja felébredt és próbálta visszatartani, de így is leesett és két helyen megsérült a gerince. Az eset után végre segítséget kért, antidepresszánst kezdett szedni és újra elkezdett diétázni. Történetét azért mesélte el, hogy hátha ezzel másoknak is segít.

Magyarországon is vannak szenzációs fogyások - legutóbb Rácz Géza mutatta meg, hogyan fogyott 65 kilótSchobert Norbi segítségével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.