A rendőrség 30 méterre leszűkítette azt a területet, ahol Fannit a Dunába dobhatták. A szörnyű részletekről is beszélt a nyomozó. 

Egy újabb tárgyalással folytatódott VV Fanni gyilkossági ügye. A Fővárosi Törvényszéken dr. Farkas Gabriella bírónő szakértőket, genetikusokat hallgatott meg, és most először a nyomozás vezetőjét, Szamosi Csabát is alaposan kifaggatta.

A rendőr a saját nyomozati dokumentációik és az FBI vizsgálata alapján részletesen válaszolt a bírónő kérdéseire. Az is kiderült, hogy hol lehet a pontos helyszín, ahol a vádlott megszabadulhatott  Fanni testétől. Az FBI emberei Utah államból utaztak Budapestre, s műhold alapján nyomoztak.

VV. FanniForrás: police.hu

Harminc méterre leszűkítettük a területet, s azon belül is két pont van, ahol betehette a vádlott a Dunába a holttestet. Van egy stég körölbelül tíz méterre a volt kompkikötőtől, ez a legjobb pont a vízbe dobásra. 

– jelentette ki Szamosi, aki nem rejtette véka azt sem, hogy szerinte a vádlottnak óriási mázlija van - írta a Bors

Ha úgy történt minden, ahogy azt mi valószínűsítjük, akkor szerencséje volt az elkövetőnek, ugyanis a vizsgálatok alapján kimondható, hogy teljesen életszerűtlen, és semmi esetre sem történhetett meg, hogy a test a bedobás helyén maradt, a víz ugyanis biztosan elsodorta.