Galambos Lajos gyász veszteség család Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajost egy heg a tenyerén örökké arra fogja emlékeztetni, hogy nem volt ott édesapja mellett, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rá. A Ripostnak mesélt arról, hogy máig bűntudat gyötri édesapja halála miatt.

1998-ban meg kellett műteni Lajcsi tenyerét. A Sportkórházban nagyon vigyáztak rá, ő pedig még a telefonját is kikapcsolta, nehogy bárki is rájöjjön, mi van vele. Így sajnos lemaradt élete legfontosabb telefonhívásáról, hogy édesapja agyvérzést kapott.

Galambos Lajos Fotó: Szabó Gábor - Origo

Lajcsi egyetlen vigasza, hogy édesapja utolsó heteiben teljesítette legnagyobb vágyát, egy kislánnyal ajándékozta meg.

Arra sem volt lehetőségem, hogy elbúcsúzzunk, és ez a gondolat az egész további életemet beárnyékolja. Akkor láttam őt utoljára beszámítható állapotban, amikor a kislányomnak megfogta a kezét. Csak az nyújt némi vigaszt, hogy úgy ment el, hogy teljesült egy hatalmas kívánsága, vagyis, hogy szülessen egy lányunokája." – mesélte a trombitaművész.

Ezután ment be Lajcsi a műtétre és kapta a hírt, hogy édesapja agyvérzést kapott. Ő pedig már nem ért oda, hogy elbúcsúzhasson tőle.

A halálra nem lehet felkészülni, ahogy arra sem, hogy a sors akár el is veheti tőlünk az utolsó perceket" – ezt talán már sosem bocsátja meg magának Galambos Lajos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.