A 29 éves fiatal joghallgató 51 évvel idősebb férfihez ment feleségül. A nő azt állítja, hogy fantasztikus a szexuális életük, idős férje ugyanis sokkal odaadóbb és kevésbé önző, mint a fiatal férfiak többsége.

A dél-afrikai származású Terzel Rasmus és Wilson Rasmus 2016-ban találkoztak egy helyi újság rendezvényén. Bár Terzel ugyanannyi idős, mint Wilson unokái, mégis azonnal szikrázott közöttük a levegő és mély szerelembe estek - írja a Daily Star.

korkülönbség illusztrációForrás: YouTube/Barcroft TV

 A 29 éves Terzel nagyon vonzódott partnere bölcsességével és élettapasztalatához. Szülei is telles mértékben támogatták döntésében. A szerelmespár jelenleg Cape Town-ben él. A nyugdíjas támogatja fiatal feleségét tanulmányaiban, Tenzel pedig úgy gondolja, semmi visszataszító nincs az ő szerelmükben.

"Ez az első igazi hosszútávú párkapcsolatom, de három hónap után már tudtam, hogy feleségül szeretnék menni hozzá. Wilson már volt házas előtte, előző felesége 2002-ben halt meg és azóta nem is randizott más nőkkel" - mesélte Terzel.

Az ifjú ara azt sem rejtette véka alá, hogy fantasztikus a szexuális életük:

"Ha szexről van szó, Wilson nagyon odaadó szerető, mindig azt nézi, nekem mi a jó, amikor együtt vagyunk. A fiatal férfiak hajlamosan önzőek lenni, amikor az egészséges szexuális étvágyról van szó, úgyhogy én nagyon hálás vagyok a férjemért" - folytatta Terzel.

Wilson hozzátette, hogy soha nem gondolt magára idős férfiként és szerinte sokkal jobb fiatal nőt feleségül venni, mert a lány legalább őt is fiatalon tartja és tud róla gondoskodni idősebb korában.

 Nem Terzel az első nő, aki azt állítja, idősebb férfivel jobb a szex. Alyssa Gutierrez 22 évesen egy 56 éves férfiba lett szerelmes,