Giselle de Souza Gome brazil fogorvosnő sok páciense rémálmát életre keltette azzal, hogy plusz pénzért cserébe plasztikai beavatkozásokat is elvállalt a rendelőjében. 

A brazil fogorvosnő, Giselle de Souza Gome fogászati beavatkozásai mellett némi plusz pénzért cserébe plasztikai beavatkozásokat is elvállalt a rendelőjében. Ezek a beavatkozások azonban olyan rosszul sültek el, hogy többek életét pokollá tette a "munkájával".

A doktornő ugyanis olcsó és legkevésbé sem hatásos anyagokat fecskendezett a páciensei ajkaiba, amelynek következményeképpen a legtöbben valóságos szörnyeteggé változtak - írja a Daily Star.

Több beteg is elmondta, hogy a szépészeti beavatkozás után elveszítették a munkájuk, elhagyta őket a párjuk vagy depresszióban szenvedte a végeredmény miatt. Az egyik áldozat olyan maradandó károsodást szenvedett, hogy még a fogmosás is fájdalmas számára.

"Rengeteget szenvedtem. Majdnem négy hónapot töltöttem bezárva, az idő alatt senkivel sem mertem találkozni" - nyilatkozta az egyik áldozat, Lana Vellascos.

Egy másik páciensnek, Camilla Carvalhonak pedig egy beavatkozás után az orrának egy darabját kellett műtéti úton eltávolítani egy csúnya fertőzés miatt.

A doktornő nagyon csúnyán átverte a pácienseket, akiknek azt mondta, hogy hialuronnal dolgozik, de valójában a plexik alapanyagának számító poli(metil-metakrilát) másnéven, PMMA-t használt, aminek a beszerzési ára a hialuronhoz képest (16 000 Ft) csupán 400-1 200 Ft.

Bár a nőnek volt engedélye szépészeti beavatkozások elvégzésére, a használhatatlan szereket Dél-Koreából a feketepiacon szerezte be. A doktornőt letartóztatták, a széfjében négymillió forint készpénzt , illetve több mobiltelefont és számlatömböt is találtak.