Sok férfi azt gondolja, tudja, mi a jó egy nőnek az ágyban és nem kérdezi meg tőle, mit is szeretne. A szexszakértő szerint ez nagy hiba és el is mondja, hogy miért.

A szexuális élet egyik legfontosabb része, hogy mindig beszéljük meg a partnerünkkel, ő mit szeret és mit nem. Nadia Bokody, szexszakértő szerint van egy dolog, amit a nők ki nem állhatnak - írja a Daily Star

Nadia saját tapasztalait is megosztotta, hogy ezzel tegye világossá a problémát:

"Egyszer randevúztam egy sráccal, aki megszorította a nyakamat a szexuális aktus közben. Nem akart bennem kárt tenni, azért tette, mert egy pornófilmben látta, hogy így csinálják és azt feltételezte, hogy én is belemegyek. A legszembetűnőbb az egészben az volt, hogy nem kérdezte meg tőlem, tetszik-e ez nekem, mert félt, hogy azt gondolom majd, hogy nem tudja hogyan kell csinálni" - mesélte a szakértő.

szex szerelem fiatal párForrás: Shutterstock

Nadia szerint a legtöbb férfi nem kéri ki párja véleményét az ágyban, mivel magabiztosnak akarnak tünni. A szakértő azt tanítja férfi olvasóinak, hogy a szex egy kölcsönös energiacsere, ahol nagyon is helye van annak, hogy kikérjük partnerünk véleményét és csak annak beleegyezésével próbáljunk ki új dolgokat.

A szexszakértők gyakran meglepő tanácsokat adnak pácienseiknek. Ez történt azzal a férfival is, aki azért keresett fel egy szakértőt, mert kis méretű péniszével nem tudta kielégíteni barátnőjét.