Az 55 éves Salma Hayek ma is ugyanolyan dögös mint pályája elején. Gyakran látható szexi fotókon, és az extravagánsságtól sem riad vissza. Azt gondolnánk, számára nincs olyan feladat a kamera előtt, amit ne rázna ki a kisujjából, de most kiderült, előfordult, hogy nehézségekkel küzdött. 

Az 1995-ös Desperado szexjelenete ikonikussá vált a filmtörténelemben, aki egyszer látta, biztosan nem felejti el. De nem csak a nézőknek, hanem az akkor még pályája elején lévő Salma Hayeknek is maradandó élményt nyújtott a forgatás, amire most így emlékszik vissza. 

Salma HayekForrás: Instagram - Salma Hayek

Amikor elkezdtük forgatni a jelenetet, zokogtam. Féltem, nem tudtam, képes leszek-e rá. Az egyik probléma az volt, hogy Antonio - aki úriember volt, a mai napig jó barátok vagyunk - nagyon laza volt, mintha semmiség lenne az egész. Szörnyen érezte magát, amiért sírtam, és ettől nekem még rosszabb lett. Nem akartam levenni a törülközőt. Megnevettettek, két másodpercre levettem, és aztán megint sírni kezdtem. De megcsináltuk, megtettünk minden tőlünk telhetőt.

- mesélte a színésznő, az Armchair Expert című podcast új adásában.