Elefánton meztelenkedett a teniszcsillag lánya, sokan támadják – Fotó

meztelen elefánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jevgenyij Kafelnyikov orosz teniszező lánya nem sokak szimpátiáját nyerte el, amikor egy olyan videót posztolt, amelyben pucéran lovagol egy elefánton.

A 22 éves Aleszja Kafelnyikova modellként és influencerként tevékenykedik. Ám Jevgenyij Kafelnyikov teniszező lánya legutóbbi posztjával sokaknál kiverte a biztosítékot. A lány ugyanis anyaszült meztelenül lovagolt meg egy elefántot.

Aleszja Kafelnyikova meztelenül egy elefánt hátán. Forrás: Instagram / Alesya Kaf

Sokan támadták őt, egyesek azt kifogásolták, hogy pénzszerzésre használja fel szegény állatot. Mások azt hangsúlyozták ki, hogy a kihaló félben lévő szumátrai elefánt fajt sok esetben borzalmas körülmények között tartják, és verik, csupán azért, hogy a turistákat szórakoztassák az állatokkal - írta a The Sun.
Aleszja később az ominózus videót eltávolította a közösségi oldaláról. A többi fotó viszont fent maradt, a modell a képekkel a természet szeretetét akarta hirdetni, ám balul sült el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.