Elképesztő: ennyit változott öt év alatt Tóth Vera teste

Forrás: Tóth Vera/Instagram -
fogyás hízás test Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási átalakuláson ment keresztül Tóth Vera. Az énekesnő nyíltan beszél azokról a testi és lelki folyamatokról, amiken az elmúlt években átesett.

Az aranytorkú énekesnő élete, az elmúlt években teljesen megváltozott. Több tíz kilogramm fogyás után rátalált a szerelem, párjával azóta boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban él.
Közösségi oldalán megmutatta, hogy honnan indult öt évvel ez előtt, és követőinek arról is mesélt, hogy milyen lelki folyamatok övezték a teste átalakulását.

"5 év. Ennyi ideje tart a testem és a lelkem átalakulása. Még nincs vége, mert a teljes kép csak akkor rajzolódik ki igazán, ha ez a kettő ténylegesen balanszba kerül. Ha elkezded ezt az utat, annak vannak lépcsőfokai. Először azt hiszed, ha lefogysz, majd minden megoldódik, aztán csak-csak megmarad valami nyomás, ami nem az, amire számítottál. Össze- visszaságba kerülsz. Majd amikor a testi tüneteid rávezetnek arra, hogy a lelkeddel is el kell kezdened foglalkozni, az rosszabb lesz, mint mikor még kövér voltál és emiatt nem érezted magad teljesnek. Elkezded a belső munkát, melyben a kis törékeny madárka és a rétegeibe menekülő kisbálna lassan összebarátkoznak és örökké tisztelni fogják egymást. Majd a madárka egyre hangosabban mer csiripelni és a kisbálna ezt szívesen hallgatja már, nem úgy mint régen, amikor még zavarta minden külső hatás. Ők ketten most már jó helyen vannak, de mindketten tudják, hogy még van hova és van miért fejlődni" - írta a kép alá Vera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.