A Veszprém legendájának fia az internetről tudta meg, hogy meghalt az édesapja

Forrás: AFP/Jacques Demarthon -
halál gyász fia apa Zlatko Saracevic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kamaszkorú sportoló egyik pillanatról a másikra veszítette el az édesapját, még csak el sem búcsúzhatott tőle.

Saracevic Noel a Veszprém KKFT kézilabdázója az interneten értesült a szörnyű hírről, miszerint az édesapja, az olimpiai és világbajnok egykori jobbátlövő, Zlatko Saracevic vezetés közben szívinfarktust kapott és azonnal meghalt.

Zlatko Saracevic Forrás: AFP/Jacques Demarthon

„Nem felejtem el a múlt vasárnapot. Több üzenetet kaptam, együttérzésükről biztosítottak az ismerőseim, részvétüket fejezték ki. Nekem fogalmam sem volt, mi történt. Mivel a legtöbben Horvátországból írtak, ezért megnéztem a híreket az interneten. Akkor értesültem a tragédiáról. A részletek szinte sokkoltak" – emlékezett vissza Saracevic Noel, aki még mindig nem tudja felfogni, hogy édesapját nem láthatja többé. A Blikknek elárulta, hogy kisgyerek kora óta apja volt a legnagyobb példaképe.

„Sose gondoltam rá játékosként vagy edzőként. Csak és kizárólag apaként. Fogalmam sem volt róla, hogy Magyarországon is mennyien szerették, tisztelték. Rengeteg támogatást kapok mindenkitől, ami rendkívül jólesik. Törekszem arra, hogy egy nap olyan nagyszerű ember váljék belőlem, mint az édesapám volt" - tette hozzá a tehetséges sportoló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.