Képtelen a békülésre Tóth Andi és Szabó Ádám, egymásra sem bírnak nézni

Forrás: Instagram/szaboadamofficial, Instagram/tothandi.andee -
Szabó Ádám temetés gyász Szilágyi István (színész) Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűk családi körben kísérték utolsó útjára Szilágyi István özvegyét. A hazai hírességek közül az egykori szerelmespár, Tóth Andi és Szabó Ádám is megjelentek a temetésen, de alig köszöntek egymásnak.

Néhány nappal ezelőtt temették el Szilágyi István özvegyét, Jolika nénit. A szertartásra Andi és Ádám is hivatalos volt, ugyanis a fiatalok nagyon jó kapcsolatot ápoltak a tragikus sorsú családdal.

Képtelen a békülésre Tóth Andi és Szabó Ádám, egymásra sem bírnak nézni Forrás: Instagram/szaboadamofficial, Instagram/tothandi.andee

Ádám harmonikán búcsúztatta Jolika nénit, Andi pedig részvétet nyilvánított a családtagoknak. A sírkertben a fiatalok egyetlen szót sem váltottak egymással sőt, még a tekintetük sem találkozott. Úgy tűnik, hogy a közöttük feszülő viszályt semmi, még a gyász súlya sem tudja feloldani - írta a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.