Csont és bőrt volt, mikor megtalálták: újra egészséges a kis Janó, akit édesanyja a kórházban hagyott

Forrás: Facebook/KEGYES - Kárpátaljai "Elfelejtett" GYErmekek Segítése -
baba gyermek Kárpátaljai Elfelejtett Gyerekek Segítése Kárpátalja Janó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janó csont és bőr volt, amikor megtalálták a kórházban, mára egészséges kisfiú lett belőle.

Janó szívszorító története akkor kezdődött, amikor 2020 februárban édesanyja a kórházban felejtette. A kisfiú élete olyan nehezen folytatósott, amilyen nehezen indult, hiszen miután édesanyjához került csont soványra fogyott. 10 hónapos volt, amikor a Kárpátaljai Elfelejtett Gyerekek Segítése önkéntescsoport megmentette az életét.

A KEGYES ősszel indított el egy babacsomag-programot, amit az önkéntesek a szükséget szenvedő családok otthonáig szállítottak. Így találtak rá Janóra is. A lakóhelyén, borzasztó állapotban volt a kisfiú. Csont soványra fogyott, ételért sírt, és láthatóan nagyon el volt hanyagolva.

Újra egészséges a kisfiú, akit a kórházban felejtettek Forrás: Facebook/KEGYES - Kárpátaljai "Elfelejtett" GYErmekek Segítése

Janót azonnal kórházba szállították, anyja pedig lemondott róla.

Janó azóta szépen hízik, és újra elkezdett kúszni, majd mászni, és végre fel is állt. A kisfiú hamarosan 2 éves lesz, ugyan nagyon lemaradt a kortársaihoz képest, de végre van esélye a nyugodt és boldog életre - írta a Nuus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.