Gwyneth Paltrow a színészet mellett fontos küldetésének tartja, hogy terjessze a szexuális tudatosságot a nők körében. A vagina- és orgazmusillatú gyertya után most vibrátort dobott a piacra az Oscar-díjas színésznő.

A színésznő szolíd és elegáns külseje egy vérbeli szexjátékszer kereskedőt takar, aki a vagina- és orgazmusillatú gyertyák után nemrég piacra dobta első vibrátorát. Legújabb terméke egy nem mindennapi vibrátor, ugyanis mindkét végén óriási gyönyört tartogat a nők számára.

A különleges formájú eszköz egyik végén ugyanis egy labda van, amely állítólag a hüvelybe helyezve  különleges gyönyört okoz a nőknek. A másik vége keskeny, ennek célja a csikló izgatása.

Paltrow az elmúlt években a Goop nevű szexjátékszer-gyártó cégével hívta fel magára a figyelmet. Árult korábban jáde tojást, ami a hüvelyizmokat erősíti, valamint 24 karátos színarany szexjátékokat is. Népszerű termékei mellett dokumentumsorozatot gyárt, workshopokat tart, illetve hírlevéllel is szolgál a feliratkozóknak.

A színésznő annyira izgatott az új termék iránt, hogy azon a képen, amelyiken a Szerelmes Shakespeare-ben nyújtott alakításáért vette át az Oscar-díjat, a szobrot kicserélte a 37.000 Ft-os vibrátorra.