Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Puskás Peti nemrég eljegyezte szerelmét, Dallos Bogit. A szerelmespár boldogsága határtalan, már azt is tudják, hogy az esküvő után hova mennének a legszívesebben nászútra. 

Puskás Peti pár nappal ezelőtt kérte meg szerelme, Dallos Bogi kezét, aki természetesen igent mondott leendő férjének.

A szerelmeseket azóta folyamatosan kérdésekkel bombázzák a rajongók, kíváncsiak arra, hogy mikor lesz az esküvő, mikor jön a baba. Az előbbi kérdésekre még nem tudják a pontos választ, de arra igen, hogy hova utaznának el nászútra.

Forrás: Instagram/apuskaspeti

"Vannak álmok és tervek. A nászútról még korai lenne beszélni, de szerintem aza legjobb úti cél, ami nem az egyik fél álma, hanem közös terv, ahová mind a ketten szeretnénk eljutni. Peti például mindig Seattle városát szeretné megnézni, én pedig voltam már New Yorkban és Los Angelesben is, nagyon tetszett, úgyhogy szívesen megmutatnám neki, elvinném Amerikába" - mondta a Manna FM TR!Ó című műsorában az énekesnő.

Bogi azt is elárulta, hogy hamarosan elbúcsúznak lakásuktól és kertes házba költöznek.

"Hamarosan költözünk. Jelenleg a belvárosban lakunk, ahol bár nagyon szeretnénk már kutyát, nem tudunk tartani, viszont a költözés után nem lesz akadálya" - magyarázta.