2019. március 4, mindössze 49 évesen elhunyt a Prodigy együttes énekese, Keith Flint. A zenészt hétfő reggel az otthonában találták meg, felakasztotta magát.

Két év telt el azóta, hogy holtan találták a Prodigy ikonikus frontemberét, Keith Flintet otthonában. A sztár fájdalomcsillapot vett be és kokaint szívott halála előtt. Halálának két éves évfordulója kapcsán zenésztársai megemlékeztek a legendás sztárról - írja a Daily Star.

"Két év telt el, nagyon hiányzol nekünk testvér, fényed még mindig fényesen ég, energiád soha nem fog elhalványulni, maradj valóságos, maradj punkrock, örökké élünk! LH és Maxim."

- írták a barátok a Twitteren.

Keith Flint utolsó fotója: futóversenyen volt a halála előttForrás: Getty Images/2017 Simone Joyner/Simone Joyner

Keith Flint halálának körülményeire soha nem derül fény igazán. Az énekes szervezetében kokaint, kodeint és alkoholt nyomát találták. A szakértők szerint már sosem fogjuk megtudni, hogy mi zajlott Keith Flint elméjében akkor, így abban sem lehetünk biztosak, hogy baleset vagy öngyilkosság történt. Később azt is kiderült, hogy a frontembernek milliárdos tartozásai voltak, ami hozzájárulhatott öngyilkosságához.