Erre vágytak Erős Antónia gyermekei - 10 év után teljesült az álmuk

kutya gyerekek család vágy Erős Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű híradós, Erős Antónia gyermekei rendkívül kitartóan ostromolták azzal, hogy egy kutyával is bővüljön a családjuk. Antónia és férje tavaly májusban beadták a derekukat és eleget tettek gyermekeik kérésének.

Új korszak kezdődött tavaly Erős Antónia és családja életében, amikor a kis olasz agárral, Max-szel bővült a család. A híradós úgy érzi, kellő időt hagytak a mérlegelésre, döntésüket pedig a lehető legjobbkor hozták meg.

"Nagyon szeretjük a kutyákat, korábban is volt mindkettőnknek, de azért egy szülő ezt megfontolja, húzza a dolgot, hiszen többségében az ő dolga, felelőssége a kutya ellátása. Tavaly azonban boldogan vágtunk bele"

– mondta a 95.8 Sláger FM-en Erős Antónia, akinek gyermekei a családfőnél lobbiztak először.

"Leginkább Szonja és Matyi beszélték meg a férjemmel, hogy milyen kutya is lenne nekünk az ideális. Korábban találkoztunk már különféle agarakkal a barátainknál, nagyon szimpatikus, gyönyörű fajta. Amikor megtudtuk, hogy létezik egy kisebb testű, olasz változat, emellett döntöttünk. Remek a beilleszkedési képessége, mindannyiunkat ugyanúgy szeret, elfogad. Jártunk vele kutyaiskolába is, rendkívül érdekes tapasztalás volt. Sokat tanultunk magunkról, mindenkinek ajánlom, hogy ha teheti, menjen el a kutyájával iskolába. Nagyban segíti majd a jövőbeli életüket egy ilyen tanulási folyamat" - árulta el a népszerű híradós, aki úgy érzi, jól döntöttek mikor Max mellett tették le a voksukat.

"A tavalyi év részben elősegítette a döntés meghozatalát, hiszen úgy éreztük, most több időnk lesz arra, hogy megismerjük őt és ezáltal ő is könnyebben be tud illeszkedni, kialakul a közös napirendünk.

Olyan részévé vált az életünknek, hogy ha - esetleg már ott tartanánk, hogy szabadon lehet utazni - külföldre utaznánk és nem vihetnénk magunkkal el se tudnánk képzelni hogyan bírnánk ki egy hetet nélküle" - vallotta be a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Erős Antónia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.