Hatalmas örömhírt jelentett be Berki Mazsi: bővült a család - Fotó

Forrás: instagram.com/berkimazsi -
kutya fotó Berki Mazsi család Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián felesége, Mazsi közösségi oldalán számolt be az örömhírről, miszerint három kiskutyával bővült a családjuk.

Berki Mazsi Instagram-oldalán jelentette be, hogy hatalmas meglepetésükre bővült a családjuk, ugyanis szőrös kedvencük, milka anyuka lett, év elején három kiskutyának adott életet.

Mazsi arról egylőre nem mesélt, hogy mi lesz a pici kutyák sorsa, de láthatóan nagyon örült az érkezésüknek.

"Bővült a Berki família. Az én pici Milka babám anyuka lett. 2021. januàr 21.-én 3 baby bulldognak (2 kislàny és egy kisfiú) adott életet az èn Hercegnőm. A bulldogoknàl nagyon ritka, hogy természetesen hozzák világra picinyeiket, de ő egy hősnő volt!

A két kisebbik babát természetesen, a legnagyobbat pedig császárral szülte meg. A tenyésztő, @thuglifekennel azt mondta, hogy a bulldog anyák mintaképe. Igazàn gondoskodó volt mindvégig, èn pedig mérhetetlenül büszke voltam rá! Emlèkszem rá mikor Roland elvitte őt pasizni, igazi csaj volt... ès Szerelem első látásra... majd hetek múlva már látható volt, hogy kismama kutya ... én csak annyit mondtam Krisztiánnak, hogy volna mit tanulnunk tőle" - írta Mazsi a bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.