Szexi! Falatnyi bikiniben terpeszt Kim Kardashian - Fotó

Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
fotó szexi kim kardashian bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian nehéz időszakon van túl: közel 7 év házasság után döntöttek válás mellett férjével, Kanye Westtel. Instagramra posztolt fotója alapján azonban a sztár jól van és rajongói legnagyobb örömére újból megvillantotta dögös testét.

Kim Kardashian ismételten megmutatta formás idomait rajongóinak - a falatnyi bikini kiemeli dögös dekoltázsát és lapos hasát. A sztár egy medence partján napozott, majd elkezdett pózolgatni. Először egy spontán felvételt osztott meg követőivel, majd egy beállított képet. A két fotóban egy dolog közös: Kim Kardashian mindkettőn bomba jól néz ki.

Úgy néz ki, hogy a sztár jól van és kiheverte válását Kanye Westtel. Legutóbbi hírek szerint a válást az robbantotta ki, hogy a házaspár nem tudott megegyezni abban, hogy hova utazzanak aktuális luxusnyaralásukra. A párnak négy gyermeke van, akiket továbbra is közösen szeretnének felnevelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.