Sok támadás éri a várandós Sáfrány Emesét, mert nem hajlandó húst enni

Forrás: Instagram/Sáfrány Emese -
terhes vegán Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese több mint 15 éve vegán, azaz nem eszik sem húst, sem semmiféle állati eredetű ételt. A 22. hétben lévő légtornász bajnok ezen az életmódon nem kíván terhessége alatt sem változtatni, de sokak szerint ezzel akár árthat is a babájának.

"Vegetáriánusként kezdtem, ettem tojást, tejtermékeket, halat, rákot, ezt az évek során elhagytam, így lett belőlem vegán" – mesélte a kisfiúval várandós Emese, aki egyáltalán nem érzi szükségét se a hús, se semmiféle állati eredetű dolog fogyasztásának, még így terhesen sem. Ezzel azonban sokan nem értenek egyet.

Sok támadás éri a várandós Sáfrány Emesét, mert nem hajlandó húst enni Forrás: Instagram/Sáfrány Emese

"Van olyan, aki megkérdőjelez, mondván mit teszek a gyerekemmel, hogy nem fogyasztok hús, de már nagyon sok orvos alátámasztotta, hogy ezzel semmi probléma sincs, ha kellően pótoljuk például a vasat" – mesélte a Tények Plusz műsorában Sáfrány Emese, aki azt se bánná, ha meghízna a terhesség alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.