Így ápolja szerelmét Király Viktor és felesége, Anita - kevés idejük van kettesben

Forrás: Virág Anita/Instagram -
párkapcsolat Király Virág Anita szülők Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor és bájos felesége, Király-Virág Anita nagyon fontosnak tartják, hogy ne csak szülőként, hanem szerelmespárként nézzenek egymásra és kettesben is eltöltsenek néha egy kis időt.

Király-Virág Anita bevallotta, hogy férjével, Király Viktorral nagyon figyelnek arra, hogy a szülőség mellett párként is jól működjenek együtt és rendszeresen szakítsanak időt egymásra.

"Szülőként sem felejthetjük el, hogy egy pár vagyunk. Viktorral a hétköznapokban is próbálunk olyan programokat csinálni, amiben ketten veszünk részt, erre jellemzően este hét óra után van időnk, amikor Kolen már alszik"

- magyarázta a Blikknek Anita.

A pandémia miatt korlátozottak a lehetőségek, de így is van néhány dolog, amit imádnak együtt csinálni.

"Közösen főzünk valamit, azt nagyon szeretjük és ki is kapcsol minket, vagy nézünk egy filmet, sorozatot. Ha nem ilyen lenne a jelenlegi helyzet, akkor a nagymamák segítségével megoldhatnánk, hogy este elmenjünk vacsorázni vagy sétálni egyet, de ez most nem opció" - mondta a gyönyörű édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.