Elképesztő változás: 100 kilót nyomott, most igazi bombázó lett - Fotó

fogyás életmódváltás túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világéletében túlsúllyal küzdött, előfordult, hogy 100 kilót is nyomott a fiatal lány. Ám úgy döntött, ennek vége. Most olyan az alakja, hogy a fitneszmodellek is megirigyelnék.

A 23 éves Isabelle Audette gyerekkora óta küzdött a túlsúlyával, akkor ugyanis szinte minden nap gyorsétteremben ebédelt és vacsorázott. 2016-ban a lány több mint 100 kilót nyomott.
Néha ugyan tettek megjegyzést a súlyára, de különösebben nem zavarta őt. Egy közeli családtag azt mondta neki, hogy soha nem lesz képes lefogyni, ezt pedig el is hitte.

Isabelle több mint 100 kilót nyomott. Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @iisaxxo/Mediadrumworld.Com / @Iisaxxo

Ám amikor 2016-ban nyaralni ment Mallorcára elszégyellte magát a strandon a sok karcsú ember között, ráadásul többen megbámulták őt. Ezért amikor hazatért eldöntötte, hogy változtatni fog.
A hamburgert és krumplit zöldségre, friss gyümölcsre és sovány húsra cserélte, hetente ötször tornázni járt, így a kilók gyorsan kezdtek olvadni róla.

Isabelle ma már igazi bombázó. Forrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / @iisaxxo/Mediadrumworld.Com / @Iisaxxo

Mindössze tíz hónap alatt Isabelle-nek sikerült 37 kilót fogynia, és igazi bombázó lett belőle. A lány úgy érzi, soha többet nem szeretné szégyellni magát a teste miatt, ezért továbbra is tartja az egészséges életmódot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.