Még idén oltár elé áll a népszerű színészpár

esküvő házasság Kenderes Csaba Gonda Kata idén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik kereskedelmi csatorna sorozatának két sztárja, Gonda Kata és Kenderes Csaba még idén örök hűséget fogadnak egymásnak. Ha minden jól alakul, akkor nyáron megtartják a nagy létszámú esküvőjüket. 

Gonda Kata és Kenderes Csaba két és fél éve alkotnak egy párt, a színész tavaly ősszel kérte meg szerelme kezét. Bár szó volt arról is, hogy kis esküvőt tartanak, végül úgy döntöttek, hogy mindenképpen szeretteik és barátaik körében szeretnék kimondani a boldogító igent - írja a Blikk.

"Nagyon bizonytalan a mostani helyzet, és gondolkodtunk azon, hogy kis esküvőt tartunk, ám végül úgy döntöttünk, szeretnénk megosztani a szeretteinkkel ezt a napot, hogy minél emlékezetesebb legyen.

"Nagy bulit csapunk, közel 130 vendéget hívunk, ami nem kis feladat. Nekem nagyon nagy a családom, összesen 13 elsőfokú unokatestvérem van, akikkel együtt nőttem fel, én is ott voltam a legtöbbjük esküvőjén, és olyan jó érzés, hogy tényleg mindannyian újra együtt lehetünk"

- mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.