Újabb tragédia történt L.L. Junior családjában

Forrás: facebook/L.L. Junior -
halál L.L.Junior COVID-19 gyász tragédia koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior nagymamája, a 95 éves Rézműves Mária kedden hunyt el.

Az énekes mamájáról múlt pénteken derült ki, hogy elkapta a koronavírust, és bár a betegség enyhe tünetekkel járt, a biztonság kedvéért kórházba szállították.

„A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Jánkmajtison lakott Mámi, ahogy mindenkit ismerte. Onnan kaptuk a hírt, hogy beteg lett, azonnal odautaztunk anyukámmal, nagynénémmel. Ápolták, fürdették, ellátták, majd pénteken került kórházba.

Azt mondta az orvosa, hogy hamarosan kiengedik, átfutott rajta a kór. Sajnos nem így lett, tegnap megebédelt, elaludt, és többet nem ébredt fel"

– mondta a zenész az Indexnek.

„A szokásunk, tradícióink szerint ilyenkor addig virrasztunk, amíg el nem temetjük a halottunkat. Emellett a halottat ilyenkor hazaviszik, majd körbeviszik az udvaron.

A járványügyi helyzetben egyszerre sokan nem virraszthatunk Mámiért, kisebb csoportokban emlékezünk meg róla a szombati temetésig"

mondta L.L. Junior, aki nagyon sokat köszönhet nagymamájának.

Sajnos nem csak Junior nagymamája, de feleségének, Kingának az édesanyja is a koronavírus szövődményeibe halt bele.

Forrás: facebook/L.L. Junior

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.