Ezeket a csillagjegyeket viseli meg leginkább lelkileg a koronavírus

Forrás: Shutterstock -
betegség blogbejegyzés Bak COVID-19 horoszkóp magazin aggódás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, de már több mint egy éve kell együtt élnünk a koronavírus okozta kellemetlenségekkel. A világjárvány nem csak a testünket, de a lelkünket is megtámadja. Sőt vannak, akiket leginkább mentálisan visel meg ez katasztrófa filmbe illő helyzet.

Azok a személyek, akik természetüknél fogva érzékenyebbek ebben a bizonytalan helyzetben is fokozottan frusztráltan érzik magukat. Gyakran megesik, hogy a lelki elgyengülés okozta immunrendszeri panaszoknak köszönhetően hamarabb áldozatai leszünk a betegségeknek, így a koronavírus járványnak is. Talán nem is gondolnánk, de a csillagjegyeink is elárulják, hogy kik azok, akiknek most fokozottan oda kell figyelniük magukra.

Skorpió


A Skorpió jegy szülötte az utazás szerelmese.

Őt leginkább a bezártság őrli fel, miközben pontosan tudja, hogy az otthonmaradás az egyetlen eszköz, hogy megelőzze a megfertőződést.

Ennek ellenére éjszakánként reptérrel és egzotikus utazásokkal álmodik, napközben pedig az is előfordul, hogy belefeledkezik egy több évvel ezelőtti nyaralás képeinek a nézegetésébe, ami mellé az utolsó külföldi útról hozott koktélokat kortyolgatja.

A Skorpió éjszakánként reptérrel és egzotikus utazásokkal álmodik, napközben pedig az is előfordul, hogy belefeledkezik egy több évvel ezelőtti nyaralás képeinek a nézegetésébe Forrás: Shutterstock

Rák


A családcentrikus Ráknak, mint mindig

most is leginkább a gyerekeiért fáj a szíve. Ha szomorúnak látja a gyermekeit az őt is nagyon megviseli.

A barátaiktól, barátnőiktől elszakított csemetéknek a játszótér és a közös bandázás helyett be kell érniük a videó hívásokkal, és otthoni játékokkal, amikben természetesen ilyenkor a szülők is sokkal engedékenyebbek.

Bak


A munkamániás mindig precíz és maximalista Bak számára a home office legalább annyira nyomasztó, mint amennyire kényelmes. Imádja a pörgést és a legtöbb esetben extrovertált személyiségtípusa miatt szomjazza a társasági életet.

Ezért számára a személyes interakció hiánya gyakran okoz magányos pillanatokat. A legtöbbjük sorozatokba, könyvekbe menekülve próbál társaságra lelni.

A Bak sorozatokba, könyvekbe menekülve próbál társaságra lelni Forrás: Shutterstock


Bika


A gondoskodó Bika a legtöbb esetben hajlamos még a legapróbb dolgokat is túlaggódni. Így a világjárvány is hatalmas félelmet ébreszt benne. Főként a családtagjaiért, és barátaiért aggódik és természetesen a saját egészségét is mindennél jobban félti.

Egyeseknél az is előfordul, hogy a fokozott pánik miatt hónapokon át még egy egészségügyi séta idejére sem teszik ki a lábukat teszik ki a lakásból.

Szűz

„Jobb félni, mint megijedni." Tartja a mindenkivel empatikus Szűz, aki számára érzelmileg fokozottan megterhelt időszak ez a mostani. Elsősorban nem magát, hanem idős rokonait, nagyszüleit félti. Akikről a minden nap lelkiismeretesen gondoskodik, ám

folyamatosan arról retteg, hogy többet nem ölelheti át őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.