Csonka András: "Én nem akartam annyira követni azt a vonalat, amit apám képviselt"

Csonka András színészet szülői minta édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András a Life TV-n futó Bréking című műsorban elárulta, hogy számára nem volt egy követendő minta az, amit az édesapja képviselt. 

A Life TV Bréking című műsorának legújabb adásában a szülői mintákról is szó esik, amely kapcsán a népszerű színész, Csonka András elárulta, hogy ő nem akarta követni azt a vonalat, amit az édesapja képviselt.

"Bevallom őszintén, hogy én nem akartam annyira követni azt a vonalat, amit apám képviselt. Igazából azt mondhatom majdnem, hogy nem volt úgy igazából apamintám.

Forrás: Csonka András/Instagram

Kicsit ellene akartam menni sok szempontból annak, amilyennek őt aztán kamaszkoromban megismertem, amikor megértettem egy pár dolgot az ő személyiségéből. (...) Nagyon sok mindent ellene szerettem volna tenni, és tudtam, hogy én mit nem szeretnék majd úgy az életben. Testközelből átélni egy színész mellett, hogy hogy ér véget egy pálya, hogy mi az igazi kegyetlenség egy pályában, meg hogy mit nem szeretnék majd, hogy én mikor lépnék ki ebből az egészből, tehát azt is átéltem" - mesélte őszintén Csonka.

További részletek ma este a LifeTV műsorán, 22:00-tól a Bréking című műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.